ΓΛΥΚΑ

ΜΟΝΟ 10 λεπτά και έτοιμο το σπιτικό παστέλι !!! Πολύτιμο διατροφικά και ιδιαίτερα εύκολο !!!

Πολύτιμο διατροφικά και ιδιαίτερα εύκολο !!!

Υλικά

  • 1κούπα σουσάμι
  • 1 κούπα αμύγδαλα -μπορείτε και λιγότερα
  • 1/2 κούπα του τσαγιού ζάχαρη!!
  • 3 κουτ σούπας μέλι

Εκτέλεση

Loading...
  • Σε ένα αντικολιτικό σκεύος καβουρδίζουμε το σουσάμι, και τα αμύγδαλα στο φούρνο, μόλις ψηθούν τα αμύγδαλα τα ρίχνουμε μέσα στο σουσάμι,ρίχνουμε και την ζάχαρη και το μέλι
  • Ανακατεύουμε 3-4 λεπτά σε χαμηλή φωτιά τα στρώνουμε σε λαδόκολλα.
  • Βάζουμε άλλη μια λαδόκολλα από παν και το πλάθουμε με τον πλάστη μας με γρήγορες κινήσεις πριν στεγνώσει, όσο ψηλό θέλουμε εμείς.
  • Το κόψουμε τετράγωνα κομμάτια και τα τυλίγουμε με μεμβράνη.
    25 τεμάχια βγαίνουν.
  • Τουλάχιστον για 3 μέρες πριν το καταναλώσετε είναι τραγανό και πολύ αφράτο,δεν μαλακώνει καθόλου..!

Gogo Samiou-Οι Χρυσοχέρες-ηδες

Loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

To Top